Direktlänk till inlägg 3 november 2008

AUTISM smittar inte!

Av Marie - 3 november 2008 12:53

Fick i helgen reda på att ett gäng kompisar (är de det egentligen?) ska ha en halloweenfest för alla barnen. Vi har också barn som tycker om fest/kalas. 3 stycken fina barn.  2 av dom har autism. Men det smittar inte. Autism smittar inte! Och det är inte farligt för andra barn att umgås med barn med autism heller. Bara så ni vet. Om det nu beror på det, jag vet inte. Minst 6 familjer är bjudna (2 har ordnat detta roliga) vad jag vet. Varför får inte vi komma? Våra barn är helt ärligt väldigt vänliga, snälla, kul och generösa. De slåss inte, sliter inte grejer ur händerna på andra. De är egentligen en dröm för andra barn att leka med. Jag blir så ledsen när vi stöts bort...

 
ANNONS
 
Ingen bild

annan mamma

5 november 2008 17:03

Hej Marie,
jag känner dig inte men brukar följa din blogg då och då. Dels för att jag har barn ungefär i samma ålder och dels för jag tycker du verkar vara en så härlig person som hittar på mycket och ser det fina i dina barn. Jag har också haft depression sista året och varit arbetslös så det har vi också gemensamt. Jag förstår att du har hamnat i ett svart hål men hoppas att det vänder snart. Ta det dag för dag. Just nu får du glädjas åt det lilla. Många kramar!

 
Ingen bild

mattanten

11 februari 2009 20:34

Usch och fy så ledsen man blir när man läser sånt här, jag har inte många vänner. Men det verkar än så länge som att dom faktiskt är mina vänner. Hoppas att du har några sådana du med. kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 november 2010 16:35


  GUITAR HEROOO med 2 gitarrer är najs tycker grabbarna:   Full koncentration...   Idag har barnen varit i pulkabacken Oliver, Alicia och Elias.  Vi har    myst med rostat  bröd, potatissallad och julmust. ...

Av Marie - 25 november 2010 12:54

  Moi har pysslat och grejat igen:   Julkrubban jag målat; de 3 vise männen, fåraheden, Josef, Maria, åsnan, fåret och jesusbarnet.   Och söta musfamiljen!Färgerna, stämmer dock  inte riktigt.  De blev aaaalldeles för ljusa... ...

Av Marie - 24 november 2010 18:13

  Till en nååågot juligare.

Av Marie - 24 november 2010 17:59

  Jag har börjat jula lite hemma!   Ena sidan av TV-rummet. Tomtar kommer sen.   TV-bänken. Tomtar kommer senare även här.   Ena sidan av köket, ena fönstret.   Och andra fönstret. ...

Av Marie - 23 november 2010 17:08


  Alicia,på,halloweenfesen.i,år:   Så,scary&så,söt! ...

Presentation

Omröstning

Vilken glass äter du helst på sommaren?
 Ingen, gillar inte glass
 Mjukglass
 Pinnglass
 Glass i tallrik

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bara att skriva här

Följ bloggen

Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Blogkeen
Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se