Alla inlägg under september 2009

ANNONS
Av Marie - 22 september 2009 18:45


Det var några dagar sen jag bloggade, tiden och energin har inte funnits. Men i dag har Alicia varit på leklandet med en kompis så jag och pojkarna bakade lite ur en av deras egna kokböcker.

  

Fullt ös på grabbar och vispar!


  

Resultatet! Oliver bestämde mängden glasyr.


ANNONS
Av Marie - 18 september 2009 19:50


Fick ett mess från min allra bästa vän. De kommer i morgon och fikar, jag blev så glaaaad! Ska försöka hinna svänga ihop en äppelpaj med äpplen från vår egen trädgård. Glad Vi ses i morgon, världens bästa J & D!


Av Marie - 17 september 2009 19:39


Ja, i kväll är Magnus på After work. Med jobbet ha ha. Flört Så jag är själv med Alexander och Alicia. Oliver är hos min mamma. Det var hans tur att sova själv där denna veckan. I morgon ska alla tre sova där till söndag.

I dag var jag och Alicia i stan och köpte skrivare. Sån där teknisk pryl med scanner, kopiator och grejer med. Jag tror det är fax också. Jag begriper ju ingenting. Det tog bara ca 20 minuter att fnura ut hur jag skulle sätta i de båda färgpatronerna. Skrattande Ringde Magnus men han var ju inte till någon nytta. Jag klurade ut det själv!


Av Marie - 17 september 2009 09:47


 

Lite bilder från när barnen var på leklandet sist:

  

Hur go är inte Alexander som hjälper sin lillasyster ett

par minuter så hon skulle känna sig trygg?? Underbart!


 

Och igen. Alexander hade kört dessa bilar innan, men inte Oliver & Alicia.

Mina underbara ungar. Glad


 

Oliver kan själv direkt. Min lille goshög.


  

De minsta.


Lek
Av Marie - 16 september 2009 11:22

Helt otroliga på att skådespela! Jag skrattade nog på mig lite tror jag haha! Skrattande


Av Marie - 16 september 2009 09:24


Hela denna veckan har Alicia varit jätteledsen när jag lämnat henne på dagis. Jag vet inte varför. Hon vill bara kramas. Läääänge... Det spelar ingen roll om vi kramas i 10 sekunder eller 10 minuter. Nej det blir lika tufft att överlämna henne i alla fall. Hon kanske saknar något?

  


Av Marie - 14 september 2009 10:21


Jag vet inte varför men i dag är jag på skitdåligt humör! Inget fungerar inne på aff där jag är värd. Stängde ett inlägg som skulle flyttats etc. Usch vad jag är SUR i dag! Men jag kan inte sätta fingret på vad det är egentligen.


Presentation

Omröstning

Vilken glass äter du helst på sommaren?
 Ingen, gillar inte glass
 Mjukglass
 Pinnglass
 Glass i tallrik

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bara att skriva här

Följ bloggen

Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Blogkeen
Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se