Direktlänk till inlägg 25 november 2009

Jag hinner inte!

Av Marie - 25 november 2009 14:13


Jag skulle behöva putsa fönsterna och damma av i fönsterkarmarna. Jag skulle behöva ta upp adventslådan och gå igenom vad vi har, om vi behöver någon mer adventsstake/stjärna. Men det går inte när barnen är uppe/hemma. Hur ska jag hinna med allt??? Och när ska vi hinna sätta upp till advent?? På lördag har Alexander födelsedagsfest och på söndag har Oliver födelsedagskalas. Shit! Det är ju första advent på söndag och jag hinner inte med att andas ibland känns det som! (Barnen är hemma mer nu för tiden, men det är en annan historia.)

 Nervous


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica nybro

25 november 2009 16:58

Om det går, försök få barnen att hjälpa dig. Säg vad som ska göras och sen se hur det går. Ni kan ju fira Alexander och Oliver samma dag kanske.

Jag hade gärna hjälpt dig men jag bor ju inte så nära...

 
Åsa (Valerina)

Åsa (Valerina)

25 november 2009 21:11

Jag känner lite likadant,,,hade planerat att jag skulle hinna adventspyntet i lugn och ro, men nu när Madde blev sjuk så känns det som om all tid bara äts upp,,,jag fattar inte.
Men jag är övertygad om att å något sätt kommer det att lösa sig,,,ljusstakarna kommer nog upp, både hos oss och hos er ska du se. Jag hoppas det iallafall :)

http://valerina.wordpress.com

 
Nina

Nina

28 november 2009 08:25

Ja, jag känner igen det där.. Och andra har svårt att fatta varför man inte hinner.. Man får försöka strunta i sånt man inte hinner, om det går......
Kramar om!
Nina

http://nina-livetistort.blogspot.com

 
Ingen bild

pelle

29 november 2009 22:21

Smutsen på fönstren går det ingen nöd på, inte på de dammiga fönsterkarmarna heller. Tryck ner ljusstakarna i dammet och inse att barnen behöver en mamma/pappa som inte är utschasad. Själv har jag oputsade fönster som jag inte minns när de blev putsade, däremot minns jag att idag prioriterade jag att vara i skogen med barnen, grilla maschmallows och faktiskt tog vi med lite kottar, mossa och annat att lägga i ljusstaken i kväll. Barnen tycker den är finast i världen...

Men visst känner man paniken ibland....jag också

Pelle

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 november 2010 16:35


  GUITAR HEROOO med 2 gitarrer är najs tycker grabbarna:   Full koncentration...   Idag har barnen varit i pulkabacken Oliver, Alicia och Elias.  Vi har    myst med rostat  bröd, potatissallad och julmust. ...

Av Marie - 25 november 2010 12:54

  Moi har pysslat och grejat igen:   Julkrubban jag målat; de 3 vise männen, fåraheden, Josef, Maria, åsnan, fåret och jesusbarnet.   Och söta musfamiljen!Färgerna, stämmer dock  inte riktigt.  De blev aaaalldeles för ljusa... ...

Av Marie - 24 november 2010 18:13

  Till en nååågot juligare.

Av Marie - 24 november 2010 17:59

  Jag har börjat jula lite hemma!   Ena sidan av TV-rummet. Tomtar kommer sen.   TV-bänken. Tomtar kommer senare även här.   Ena sidan av köket, ena fönstret.   Och andra fönstret. ...

Av Marie - 23 november 2010 17:08


  Alicia,på,halloweenfesen.i,år:   Så,scary&så,söt! ...

Presentation

Omröstning

Vilken glass äter du helst på sommaren?
 Ingen, gillar inte glass
 Mjukglass
 Pinnglass
 Glass i tallrik

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bara att skriva här

Följ bloggen

Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Blogkeen
Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se