Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Stanna upp. Tänk efter.

Av Marie - 28 december 2009 23:55


Jag har så mycket att vara tacksam för. Jag har någonstans att bo, ett fint hus med fyra väggar och ett tak. Jag har söta katter och en vovve som är den mest sociala varelser av alla på fyra ben. Jag har en spis att laga mat på, jag behöver aldrig vara hungrig. Jag har vatten i kranen, jag behöver aldrig vara törstig. Jag har kläder på kroppen, jag behöver inte frysa. Jag har vänner som är fantastiska. Jag har alltid en famn att gå till om jag behöver. Jag är frisk, jag behöver inga mediciner.


Nej, jag har inte glömt dem... Min familj. Men jag sparar det bästa till sist. Jag har en man som finns i alla lägen, som verkligen ställer upp för mig när jag mår dåligt. Jag har tre fantastiska barn som är friska och krya. De är mitt allt! Jag kan inte leva utan dom, inte andas utan dom! INGENTING kan mäta sig med dom. Min kärlek till mina barn är så stark att de värkar i varenda grop i kroppen. Varenda muskel jobbar och hjärtat pumpar för fullt när jag tänker på mina trollungar. Jag är en lycklig människa.


Alla behöver stanna upp emellanåt. Tänka efter. Tänka efter vad man faktiskt HAR och inte på vad man INTE har eller vad man saknar. Den friske har tusen önskningar men den sjuke har bara en...

Big Hug


 
ANNONS
 
Magnus

Magnus

29 december 2009 12:35

Va du är go. Så duktig på att skriva. :) LOVE U!

http://autism-pappan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 25 november 2010 16:35


  GUITAR HEROOO med 2 gitarrer är najs tycker grabbarna:   Full koncentration...   Idag har barnen varit i pulkabacken Oliver, Alicia och Elias.  Vi har    myst med rostat  bröd, potatissallad och julmust. ...

Av Marie - 25 november 2010 12:54

  Moi har pysslat och grejat igen:   Julkrubban jag målat; de 3 vise männen, fåraheden, Josef, Maria, åsnan, fåret och jesusbarnet.   Och söta musfamiljen!Färgerna, stämmer dock  inte riktigt.  De blev aaaalldeles för ljusa... ...

Av Marie - 24 november 2010 18:13

  Till en nååågot juligare.

Av Marie - 24 november 2010 17:59

  Jag har börjat jula lite hemma!   Ena sidan av TV-rummet. Tomtar kommer sen.   TV-bänken. Tomtar kommer senare även här.   Ena sidan av köket, ena fönstret.   Och andra fönstret. ...

Av Marie - 23 november 2010 17:08


  Alicia,på,halloweenfesen.i,år:   Så,scary&så,söt! ...

Presentation

Omröstning

Vilken glass äter du helst på sommaren?
 Ingen, gillar inte glass
 Mjukglass
 Pinnglass
 Glass i tallrik

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bara att skriva här

Följ bloggen

Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Blogkeen
Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se