Alla inlägg under april 2010

Av Marie - 13 april 2010 13:13


Kollade på lite Odd Molly kläder på nätet. Men vilka priser!!! ALDRIG att jag skulle ge 2000 spänn för en kjol??!! Det är ju patetiskt och löjligt. Så rik är jag inte. Eller lite "statuskläder"? Typ "Titta vad jag har råd med". Och sen skriver alla jag pratat med på nätet att OM-kläderna är för 40+ som vill vara lite roliga. Först tyckte jag kläderna var söta men... Nej tack, inte nu längre. Jag hade inte köpt dom om jag så hade 1 miljon på banken. Jag vill inte stödja såna dyra kedjor. Däremot vill jag ha ett par Converse kängor. De kostar 599:- i stan men de är så fina! Och inte hutlöst dyrt mot vad skor brukar kosta. Skillnad på att jämföra en kjol för 2000:- när det finna för en nolla mindre. Alltså, jag tänker så här: En "vanlig" kjol kostar ca 200:-. Odd Molly ca 2000:- Det är 800% dyrare! Eller räknar jag galet?? MYCKET dyrare i alla fall. Ett par "vanliga skor kostar ca 300:-. Converse ca 600:- = 100% dyrare.


Vad sägs om en rosa kofta. 1799:- på REA! Sanslöst... 2999:- ordinarie pris... Nej nej, du får inte jeansen till.

Eller denna klänningen. Kostar endast 1999:- Kom å köp! Nää...Converse. Finns i andra färger, men jag vill ha svarta tror jag. Fyller ju snart år...

ANNONS
Av Marie - 12 april 2010 16:47


Ja, igår var det kalas mellan 14-16, Alicias barnkalas. Då var det fullt ös här, kul kul! Klockan 16 förljde Alicia med Ella hem. De leker såååå bra ihop de två, så roligt att se! Alicia ville sova över men det var dagis i dag och sen har ju Jessia lilla Tilla med så det får vänta. Men men en hel dag/eftermiddag med Ella fick hon.

I dag skiner solen igen och i kväll ska jag på ljusparty.

Lek
ANNONS
Av Marie - 10 april 2010 19:05


Jag har haft ont i högra halvan av ansiktet i nån vecka men i torsdags stod jag inte ut längre. Jag gick till läkaren. Och när JAG ringer en läkare, då är det inte bra! Det visade sig att jag har spottsten. Ovanligt, men gör grymt ont. Det är som gallsten/njursten fast i spottkörtelgångarna och/eller i örongångarna. Jag har i båda. Och det gör ont så jag har gråtit ett par gånger. Det behandlas i första hand med att äta sura saker, t.ex suga på citronskivor, tugga salivstimulerande tabletter, 15 st/dag. Det ska öppna gångarna så stenarna kan försvinna. Och värktabletter 3 ggr/dag. Hjälper inte det går de in med en kamera och lokaliserar stenarna och ser hur man ska kunna ta bort dom.


Men på fredagen var det outhärdligt! Jag ringde tillbaka till läkarstationen och fick en tid på eftermiddagen. Då visade det sig att jag hade öroninflammation OCKSÅ! I högra örat, den sidan där stenarna är. Så nu tar jag antibiotika i öronen 3 ggr/dag, äter surt, knaprar sura tabletter och värktabletter. Men men... This too shall pass. Jag är en glá prick i alla fall! Skönt att det inte smittar i alla fall!


I morgon är Alicias barnkalas. Det ska bli... högljutt. Ha ha skojar bara, det blir nog lajbans.

Av Marie - 9 april 2010 17:46


INTE jag! I kväll ska vi mysa, alla fem i familjen, och äta något gott. Vad vet jag inte än... Och sen så ska vi titta på...


Ha en bra och mysig fredag alla ni där ute!

Av Marie - 4 april 2010 15:44


Nu har vi haft grillpremiär för i år. I regnet! Nåja, goda hamburgare var det.

Av Marie - 2 april 2010 09:47


Mitt lilla hjärtegull fyller 6 år i dag! Hon var så trött i morse men öppnade alla paketerna och är nu så pigg och glad. Nya klänningen är på:


Och bikinin under:


Hon leker med nya barbien:


och har lila slinga i håret. Hon är så fin min lilla tjej!

6 år! Fatta det, 6 år! För 6 år sen tog förlossningspersonalen Alicia till neonatalavdelningen för att hon skakade och hade hemskt lågt blodsocker. Hon fick sockerdropp i huvudet och en otroligt snygg kasslermössa ovanpå kanylerna i huvudet. Men, nu är det borta och hon är en toppentjej som mår prima! Och hon är 6 år! Det är mer än en hand. Det ni!

Av Marie - 1 april 2010 14:21


Jag har bakat chokladrutor, minttoppar och muffins. Prinsessan fyller ju 6 (??!!) år i morgon. Hur gick detta till??

Av Marie - 1 april 2010 10:06


Ha ha i dag skrev jag följande på facebook:

"fy vilken morgon; havregröt över golvet när Mysan (hunden) tagit grötskålen, katten drack upp Alicias oboy med medicin i! Och 10 minuter sena till skolan. SUCK!"


Ett gäng personer gick på det och svarade typ "stackars dig, kram" etc. Magnus med! Efter en stund skrev jag "APRIL APRIL!!! Hade en toppenmorgon!      "

I succeded. Jag brukar aldrig lyckas med ett aprilskämt så nu känner jag mig som ett barn ha ha!


GLAD PÅSK till er alla! Här är vårt påskris som står i hallen.

Presentation

Omröstning

Vilken glass äter du helst på sommaren?
 Ingen, gillar inte glass
 Mjukglass
 Pinnglass
 Glass i tallrik

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bara att skriva här

Följ bloggen

Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Blogkeen
Följ Marie; 3-barnsmamma, Autismmamma, SM-mamma, npf & andra diagnoser med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se